Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det gör ont..

Jag tar dig i min famn

Du gråter ut på min axel

Det gör mig så ont att se dig så här lessen

visst är jag också lessen över det här (jag gråter inombords)

Men det tar hårdare på dig min kära syster

Det var ju du som hade den bästa kontaken med våran faster.

Det är ju du som har fått tagit hand om dom stora smällarna.

Det gör mig så ont och att veta att det kommer bli flera sorger

Det gör så ont..

 




Fri vers av Nettisch
Läst 257 gånger
Publicerad 2006-03-09 22:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nettisch
Nettisch