Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Insikt

Slår näven i väggen och kväver ett skrik
Håll dig borta
Kom fan inte hit

Allt som du sa var bara en lögn

Va fan menar du med den eviga sömn

Ännu ett slag han spräcker sin hud
Blodet det skapar en sörjande skrud

Du ska se du har fel
Hon är allt som jag har

Hon får inte försvinna och lämna mig kvar

Tårarna rinner likt blod från hans sår
Han tänker på tomhet och kommande år

Hon var ju min vän
Hon gjorde mig hel

Nu kommer jag aldrig få se henne mer

Och han hann inte säga de han ville ha sagt

Jag älskar dig vännen du var allt som jag haft




Fri vers av Mattias Carlsson
Läst 589 gånger
Publicerad 2006-03-10 07:04



Bookmark and Share


  Queen_of_Rain
Din förmåga att använda rim utan att det känns krystat ör makalös.. tar lån tid innan jag ens hittar ditt rimschema (sorry för direktöversättningen men jag ör för trött för svenska).. smärtsam dikt som stannar kvar..
2006-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Mattias Carlsson
Mattias Carlsson