Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och tiden den går

Dag efter dag
År efter år

Slag efter slag
Tår efter tår

Bruten och svag

Och ingen förstår

Val efter val
sår efter sår




Fri vers av Mattias Carlsson
Läst 564 gånger
Publicerad 2006-03-10 07:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mattias Carlsson
Mattias Carlsson