Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrev ihop den här från en bild jag fick i skallen sen utvecklades det som eftersom. Tycker den blev rätt fin men kanske är för att jag förknippar den med den där bilden som jag har :) Hoppas nån gillar den iaf


Fallna tårars höst

Det här är fallna tårars höst

Och alla känslor står i brand

Ja alla löven faller tyst

Och vinden viskar lätt ditt namn


Och ser du dammen bakom kullen

Den med frostbestruken strand

Där har vi skapat många stunder

Känt mig trygg där i din famn


Men nu när värmen har försvunnit

Ser jag frosten inuti

Och nu när känslan har förbrunnit

Ser jag askan som var vi




Fri vers av Mattias Carlsson
Läst 672 gånger
Publicerad 2006-03-10 07:07



Bookmark and Share


  Katja-
Tokfint!

K.
2009-07-10

  änglasjäl
Fint!!!Väldigt fint!
2006-07-22

  Trubbel
den här var jätte fin. gillar ditt sätt att skriva, du rimmar väldigt fint. alla av dina texter som jag läst har varit jätte vackra :)
2006-07-19

  Sofia i hatstaden
Fin. Väldigt fin.
2006-05-21

  kärleksbarn
du rimmar väldigt fint, och det ÄR en vacker bild du målar upp!
super!
tack!
2006-03-11

  Teresia Ridell
Mycket vacker bild du skapat !
Sorgsen men ändå med en insikt om att det som varit är värt att minnas.
2006-03-10

  alvan
En vacker text med en känsla av saknad, vackert!
Eller så tänker jag att det kanske är "du" som gått vidare och inte alls känner sorg. Som om "nu ser jag att det inte var så"...
*luddigt kanske* ;)

Fin text var det i allafall!
2006-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Mattias Carlsson
Mattias Carlsson