Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hoppades

Du river upp ett sår
När du säger vad du känner

Hade hoppats att i år
Kunde vi bli mer än vänner

Men den drömmen gick i kras

splittras och försvinner

Som en krossad vacker vas
Jag är aldrig den som vinner




Fri vers av Mattias Carlsson
Läst 583 gånger
Publicerad 2006-03-10 07:10



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Sorgset.
Tycker du skulle ha sista meningen för sig.
2006-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Mattias Carlsson
Mattias Carlsson