Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

\"Älskade\" Pappa!

Pappa pappa slå mig ej

Du vet ju att jag älskar dig

20 piskrapp huden spräckt

Sa älskar dig på snobbigt sätt


Pappa pappa snälla nej

Du vet ju att du skadar mig

30 piskrapp spark och slag

Förlåt mig, pappas ord är lag


Pappa pappa hatar dig

Allt du gör är skadar mig

50 piskrapp, mycket blod

Begraven 6 fot under jord




Fri vers av Mattias Carlsson
Läst 875 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-03-10 07:13



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Smärtsam text men ett bra upplägg o snyggt flyt i den.
2006-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Mattias Carlsson
Mattias Carlsson