Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När sorgen tränger in


Sorgen går in när kärleken går ur

Sorgen tar plats släcker ner mitt
ljus

Sorgen bidrar till mina tårars
framfart

Den kryper in i min vävnad
in i min själ

Sorgen gnager biter sig fast

Som en glödande eld gaffel
tränger den nu in

Ett sorgeskimmer lägger sig
nu över mitt liv och där jag

nu känner att jag inte längre
vill vara delaktig i... Rozsi




Fri vers av Rozsi.kovacs
Läst 385 gånger och applåderad av 30 personer
Publicerad 2013-10-13 10:46



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Din sorg berör..
2013-10-17

  agneta pichler
ge aldrig upp Rozsi..

Du är för värdefull
2013-10-17

    ej medlem längre
Stark och känner smärtan rakt igenom...
2013-10-17

  den nakna poeten
starkt beskrivet med smärtsamma ord som inte går att misstolka ut av smärtan i hjärtat när man har försökt med all och det inte räcker när man har gråtit ut sina ögon då finns inget mer att se bra skrivet Bravo ! men jag är ledsen för din skuld Rozsi
2013-10-16

  prinscess VIP
fint om det som är svårt,sorg
2013-10-16

  Angel of love
Stark och berörande.
Sorg gör så ont.
2013-10-16

  Piann VIP
Finte skaldat om den svåra sorgen.
2013-10-16

    Dan Myrbeck
Grattis till placeringen!
2013-10-16

    Dan Myrbeck
Stark text om sorgen.
2013-10-14

    ej medlem längre
den här gjorde ont att läsa...
2013-10-14

  Palett
Fint och känslosamt om sorgsna tankar.
2013-10-13

    ADI Nehlin
vackert skaldat om något svårt
2013-10-13

  Robert Jonsson VIP
Usch du jobbigt, men sorg, lycka. Inget är för evigt.
2013-10-13

  KattenKin VIP
Jobbigt när det känns så där...
Hoppas det ljusnar.
2013-10-13

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen av detta starka!
2013-10-13

    ej medlem längre
Mycket gripande är dina ord.
2013-10-13

  Maj-Lis VIP
Berör
2013-10-13

    ej medlem längre
Kramar till dig!<3
Z*
2013-10-13

    ej medlem längre
Sorgsen och vemodig text som berör.
2013-10-13

  Lars Hedlin
Känsla i orden som berör!
2013-10-13

  Rise Little One
Sorgen är en ovälkommen gäst som vi vill bli av med så fort som möjligt... Väl skrivet om ett igenkännande ämne.
2013-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Rozsi.kovacs
Rozsi.kovacs