Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till Miss Fluff


Söndag morgon


Inte för att jag igonerar de andra på bussen
vilket jag naturligvis gör.
Dom platsar inte i mina tankar.

Inte för att jag vet allt om de andra på bussen
vilket jag så klart gör.
Därför vet jag att ingen är som jag.
Ingen är som du.




Prosa (Kortnovell) av Don Jorgé
Läst 424 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-10-13 19:35



Bookmark and Share


  Maria Sundelin VIP
Alla är lika olika
2013-10-19

  MissFluff
Dina ord är så vackra. Det finns inga andra.
2013-10-16

  agneta pichler
så är det ju.. ;)
2013-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Don Jorgé
Don Jorgé