Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Man Såg Framtiden I Honom


Det var mitten av juni

sommaren var kommen

han hade höstens blick

han var långt före sin tid.




Fri vers av Don Jorgé
Läst 427 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2008-10-09 11:43



Bookmark and Share


  agneta pichler
locka honom då tillbaka till glädjens era..
2013-10-16

  JeLo
Riktigt najs... jag gillar stort!
2008-10-26

  Aida*
Gillar vad jag läser.
´han var långt före sin tid´
ååh, denna går att tolka på så
många olika sätt.
Väldigt snyggt!

Aida*
2008-10-17

    Melona
Jo

den här är så jäkla bra
du,

en av dina bästa.
glad att du la ut den!
2008-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Don Jorgé
Don Jorgé