Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jerusalem




Alla försenade leende

& krossade

kvart i fem pussar

pussar förgöres

när Jerusalem brinner





Fri vers av Don Jorgé
Läst 446 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2008-10-28 22:51



Bookmark and Share


  frantic
..så jag hittade
de tre stulna
raderna..

ska läsa mer!
2008-11-21

  Lyckohäxan Enediel
"Alla försenade leende

& krossade

kvart i fem pussar"

Dessa tre rader tycker jag är asbra...kanske (troligen) så är jag trög som inte ser att de två sista hör samman ordentligt...jag vill hellre ha andra rader efter...
Äsch...det är bara en känsla en tanke...du har säkert din tanke bakom dessa rader som inte är som min tanke.

Kan jag få låna de tre första raderna vid behov nån gång? Please?
2008-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Don Jorgé
Don Jorgé