Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Under Nattens Lanternor


Små lanternor

i natten

och din oro

glöms i mitt vapenhus.




Fri vers av Don Jorgé
Läst 419 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-08-20 16:38



Bookmark and Share


  agneta pichler
underbart skriftat
2013-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Don Jorgé
Don Jorgé