Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FRA (kom och ta mig)

Med all min kognitiva förmåga

förmår jag att förstå

FRA är ett hönsnät.

Glöm inte bort vem

som är tuppen.




Fri vers av Don Jorgé
Läst 531 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-07-15 20:15



Bookmark and Share


  agneta pichler
*stort leende*

fick jag av att läsa dina rader..

orättvisor..
och kontroll är alltid lika rätts vidrigt


2013-10-16

  Ordregnspoeten
Tänker på en kampsång som handlar om en tupp här och som väl är rätt passande. Tack för att jag får läsa vad du skriver.
2013-10-15

    Tea Alex
Hihihi den här var fyndig.
:)
2008-07-30

    Melona
Kuckeliku...

FRAsse står på andra sidan.
2008-07-15
  > Nästa text
< Föregående

Don Jorgé
Don Jorgé