Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattlig Fröjd (Vers 1)


Med ett fantastiskt sinne

för detaljer

förblir du alltid flämtandes

post-moderna bekännelser

uråldriga synder

I en ny skepnad;

Den förbjudna leken




Fri vers av Don Jorgé
Läst 615 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-10-02 11:11



Bookmark and Share


  agneta pichler
och jag bara
sitter leende

undrar den förbjudna lekens
konst.. ;)
2013-10-16

  nina DeBono
Det enda som kan begränsa oss är vi själva. // nina
2008-10-02

  Fokus
Vilken lek är förbjuden tro och vem har bestämt det...
2008-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Don Jorgé
Don Jorgé