Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nilen

Från den sista morgonen

minns jag hur du

så omsorgsfullt

samlade alla misslyckande

i en vass korg

rädd för att släppa

så du sov

inte med ett

utan två ögon öppna


Då hade inte det mesta sagts

kanske bara gjorts

det var därför vi inte

hade några sår:

själv var jag öppen som Nilen




Fri vers av Don Jorgé
Läst 397 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2008-09-24 19:04



Bookmark and Share


  agneta pichler
vacker
2013-10-16

  romani_rose
jo..
2008-10-15

  pyre
den här tyckte jag om... väldigt klart skriven men fortfarande med utrymme för eget tänkande...
2008-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Don Jorgé
Don Jorgé