Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

gråter likt ett spädbarn

flaskan är din bästa vän just nu

du gråter och gråter likt ett spädbarn

som väntar på att få tröst.

Du dränker dina sorger i spriten

det är så jobbigt att höra dig gråta Pappa

jag är så orolig kommer du klara av det här

eller kommer spriten ta över eller det har den iof redan gjort.

Du kommer inte klara av flera sorger

Älskar dig hoppas du vet det  

Pappa




Fri vers av Nettisch
Läst 253 gånger
Publicerad 2006-03-10 14:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nettisch
Nettisch