Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bottenlöst hav

Eländet är ett bottenlöst hav

och hoppets fyr brinner med allt mindre låga

simtagen blir kortare och färre

men att drunkna är kanske ingen plåga

Att sluta andas och sakta sjunka

känna hur oro och ångest försvinner

energi är ingen handelsvara

den som orkar mest är den som vinner

 

 




Fri vers av Berra Bäver
Läst 267 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-10-15 08:53



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
En härlig text med förtröstan hängd på den som kläppen på porten till paradiset. Fast här beskrivs mest diset. Glömskans roll i livets slut.
2013-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Berra Bäver
Berra Bäver