Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När dagen randas



Nu randas dag
och livet vänder åter
Nu stiger sol
och lyser,
på gammal och på ung.
Nu kan du trösta
den som ensam gråter
och viska i hans öra
att allting ordnar sig
till slut.
Ty livet blir ju
vad du gör det till,
en sanning
att bevara
i ditt sinn.




Fri vers av Bo Scharping
Läst 271 gånger
Publicerad 2013-10-16 06:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bo Scharping
Bo Scharping