Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det blir aldrig som förut


Ögonblicket kommer aldrig åter
När vi ser in i varandras ögon

När attraktionskraften höll oss
samman och våra begär
sammanflätade oss

När våra kroppar nu blev
svala o tappade sitt grepp

O dina tankar om oss jag
nu kände att du släppt

Det blir aldrig som förut
när du såg på mig med
blida ögon så fulla av
kärlek

Jag ser nu in i din
rygg tavlas sista farväl
o sörjer din oförmåga
och svaga karaktär

Där du aldrig för mig
vågade visa vem du är

Rozsi....




Fri vers av Rozsi.kovacs
Läst 297 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2013-10-17 10:10



Bookmark and Share


  Destino
Text som berör, känsla i varje ord... Applåd !
2013-11-05

  bittemi VIP
Du förmedlar känsla med dina fina ord
2013-10-19

    ej medlem längre
En mycket känslosam text!
Kramar till dig
Z*
Det vänder snart..jag bara vet det
2013-10-17

    Dan Myrbeck
Bra beskrivet.
2013-10-17

  Palett
En stark vemodig text som berör.
2013-10-17

  Bibbi VIP
Smärtsamt.
2013-10-17

  Lars Hedlin
Känslan starkt ..Bra skriftat!
2013-10-17

    ej medlem längre
Vemodsvacker..fina du
2013-10-17

  SatansSon VIP
sorgligt.
2013-10-17

  Linda CH VIP
Fint skaldat om besvikelse!
2013-10-17

    ej medlem längre
En vacker och vemodig text som gör en lite ledsen för din skull..
2013-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Rozsi.kovacs
Rozsi.kovacs