Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Med önskan om ett snabbt tillfrisknande.


Till Zavanna!!!

 

 

Alla goda tankar formar vingar...

...stora vingar som lyfter dej och bär.

Som bär dej fort igenom kamp och smärta

och ger dej styrka till att kämpa här.

 

Och överallt vi tänder ljus som lyser...

...som lyser upp den väg du måste gå.

Och mycket snart förväntar vi oss under,

att helande och glädje du ska få.

 

 




Bunden vers (Rim) av ResenärGenomLivet VIP
Läst 437 gånger och applåderad av 26 personer
Publicerad 2013-10-17 17:17



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Låter mina energitankar gå till Zavanna. Tack för dina fina ord till henne/ kram
2013-11-07

  Bibbi VIP
Så fint.
2013-10-29

  Rozsi.kovacs

En mycket välskriven o vacker text
2013-10-21

  Linda CH VIP
Varmt och Vackert skaldat med hopp om ett snabbt och fullt tillfrisknande för vår vän.
2013-10-21

    ej medlem längre
en vacker text!!
2013-10-21

    ej medlem längre
jättefint och vi önskar alla samma sak - att våran Zavanna helar och snart är tillbaka och trollbinder oss med sina vackra texter...
2013-10-21

  S.A.I. Steve Lando VIP
vackert o ömmande bra
2013-10-18

  Lars Hedlin
Fint i värme till en vacker själ..Tankarna går till henne och helade energi sänder jag i värme!
2013-10-18

  Marianne Räf
Ajdå, jag hade visst fel! Zavanna är,
väl, en av poeterna, här.. Ursäkta!!
Hon skulle vara sjuk, läste jag. Sorry! M-
2013-10-17

  Marianne Räf
Bra skrivet, men om man ska
sympatisera med diktens ande-
-mening, beror väl på om man
vet vem den riktar sig till. Vem
är denna Zavanna? Är det typ
Maria Magdalena (bibl.), som
jag tolkar texten, så är den inte
någon favorit, om man säger! M-

2013-10-17

  anits VIP
Så fint och ömsint skrivet
2013-10-17

  Sanna i badet VIP
Läkande ord. Ljusa ord. Ord med mycket värme.
2013-10-17

  walborg
Uppmuntrande och förtröstansfullt
2013-10-17

  Ninananonia VIP
Så fint..
2013-10-17

  Palett
Så fina ord och tankar du framför här.
2013-10-17

  Olof Lagerhorn VIP
Ord fyllda av empati, medkänsla och kärlek. Instämmer i din önskan.
2013-10-17

    ej medlem längre
"Alla goda tankar formar vingar"
Instämmer, instämmer.

Så ock med önskan.
2013-10-17

    Birgersdotter VIP
Instämmer...med hopp om snabbt tillfrisknande
2013-10-17

    ej medlem längre
Så vackert diktat, instämmer.
2013-10-17

  Nina.H
Vilken stark och fin tröstedikt!
Må hon ta till sig dina ljuva ord!
2013-10-17

    ej medlem längre
Sant, så sant!
2013-10-17
  > Nästa text
< Föregående

ResenärGenomLivet
ResenärGenomLivet VIP