Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vulkanutbrott

Ondska

avund

girighet

likt lava ur en

vulkan

ett utbrott som täcker

meter för meter

som kväver

människa efter människa

som förgör

det goda

när ingenting återstår

är allting bara igår

 




Fri vers av Berra Bäver
Läst 171 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-10-18 15:00



Bookmark and Share


  Robert Jonsson VIP
Bra Berra, tänkvärt, speciellt de två avslutande raderna.
2013-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Berra Bäver
Berra Bäver