Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
19.10.2013 Lördag. Våra bostäder har sålts från allmännyttan till privata ägare.


Ge mig vila

De oändliga grändernas meningslösa myller
ger mig ett otal av omöjliga nätter
där jag aldrig vet vad som är vaket

eller ren och skär lögn.

Kanske euforiska drömmar
kan kryddas med fruktan
över livets vedermödor.

Sov en natt vid min sida
innan du lägger ditt veto
mot vansinnet som bygger vår värld

med glada tillrop
mot otryggheten att sakna förvissning

för att önska åtminstone en dags vila.

 




Fri vers av Mats Kitok-Lundmark VIP
Läst 318 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-10-20 06:39



Bookmark and Share


    ej medlem längre
hon är din vän :)
2013-10-20
  > Nästa text
< Föregående

Mats Kitok-Lundmark
Mats Kitok-Lundmark VIP