Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu har du somnat in

Nu har du tagit dina sista andetag

du har somnat in

Det är över nu  

Du behöver inte plågas mer

Men du har det bättre

där du är nu.

 




Fri vers av Nettisch
Läst 247 gånger
Publicerad 2006-03-10 21:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nettisch
Nettisch