Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ge mig livet tillbaka


Tappad på livets kraft som en
uttorkad blomma som inte
längre doftar

Den regnvåta himmelen
blötlägger min kind o ger
mig falska tårar

ty jag vill inte lipa över
livet o blott lägga sorgens
glipa

Jag gömmer den i nattens
timmar där mina äkta
tårar ligger på min kudde
o simmar

När jag nu i gryningen vaknar
o känner starkt av min saknad

av att livets glädje till mig ska
komma tillbaka o där jag åter
i blomdoft o kärlek får smaka..

Rozsi




Fri vers av Rozsi.kovacs
Läst 701 gånger och applåderad av 27 personer
Publicerad 2013-10-21 18:37



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2013-10-28

  Nina.H
Berörande.. mycket bra skrivet!

2013-10-28

    Mia Sedvall
Mycket fint:)
2013-10-23

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen "MEST BOKMÄRKTA DENNA VECKA"!
2013-10-23

  Bibbi VIP
Berör mig starkt.
2013-10-23

  Ninananonia VIP
Mycket vacker
2013-10-22

    Dan Myrbeck
Gillar falska/äkta
tårar!
2013-10-22

  Angel of love
Vemodigt och vackert .
2013-10-22

  Lars Hedlin
Starkt i känslan..Värme energi och kramar till dig!
2013-10-22

  Ljusletaren
Så innerligt vackert!
Regn som ger falska tårar *underbart sagt* /kram
2013-10-22

  amolunda
Hoppfullt vackert
2013-10-21

  KYREUS of Sweden
Take Care!
2013-10-21

  Maj-Lis VIP
Vackert om att hoppas på blomdoft och kärlek
2013-10-21

  SatansSon VIP
klart du ska basunera ut din sorg. du gör det gentilt här.
2013-10-21

  Armo
Då du i sorg och saknad skriver ngt så fint önskar jag nästan att du alltid var i sorg, men bara nästan.
2013-10-21

  Christer Foghagen VIP
Vackert!
2013-10-21

    ej medlem längre
Lite vemodigt , men vackert !!!
2013-10-21

  ResenärGenomLivet VIP
Livet består både av berg och dalar...men hoppfullt och fint...
2013-10-21

    ej medlem längre
styrkekramar till dig..
2013-10-21

  agneta pichler
de kommer
jag lovar dig..

till dess vila man kan
2013-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Rozsi.kovacs
Rozsi.kovacs