Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sommartankar i hösten



Nu håller träden på att klä av sig
snart står alla där nakna och bara.
Minnet av sommaren finns kvar i mig
nu får vi vinter och kyla klara.

Minns hur det var så blomstrande skönt
naturen visade sitt bästa i alla hagar.
Nu får vi vänja oss, klaga är inte lönt,
nu kommer betydligt kallare dagar.

Där förr blomster gav oss glädje och värme
blir nu ett helt annat kallare liv
Från sommaren får vi nu oss fjärme
och i raggsockor får vi ta våra kliv.

När drivan sedan ligger djup och stor,
så ska jag med glädje tänka.
att sommaren kommer tillbaka och jag tror
att vi alla älskar värmen den oss ska skänka.




Fri vers (Fri form) av britt-marie VIP
Läst 296 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-10-22 17:47



Bookmark and Share


    AA VIP
Fin...
2013-10-22
  > Nästa text
< Föregående

britt-marie
britt-marie VIP