Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Eget foto.


Idag målar Du igen!

 

 

Idag målar Du igen!

Med varma, ljusa färger

som skiljer sej från allt det gråa.

 

Jag möts av soluppgången

som länge varit dold

bakom tjocka moln och dimma.

 

Men nu strålar den rakt in 

i mitt sinne och gör så att

det mörka och dystra bleknar bort.

 

De vackra strålarna ler mot mej

och det känns långt in i hjärtat.

Lyckan bubblar ända ut i fingrar och tår.

 

Tack...för att Du målar igen!

 

 

 

 

 




Fri vers av ResenärGenomLivet VIP
Läst 333 gånger och applåderad av 30 personer
Publicerad 2013-10-24 16:15



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Underbar tavla att leva i
fint!!
2015-03-14

  anits VIP
Så fint målar du dina ord
till en vacker tavla
2013-11-02

  Ninananonia VIP
Härligt att läsa..
2013-10-29

  Bibbi VIP
Alltigenom vackert.
2013-10-29

    ej medlem längre
snyggt och bra..
2013-10-28

    Ken Cassel
Jag ska måla hela världen lilla mamma..:)

Kramar..
2013-10-27

  Ljusletaren
Vacker bild och vackra ord.

Ler för vi båda tycker visst om att skriva på liknande teman :-)

/kram
2013-10-25

  Stefan Albrektsson
Den värmer och färglägger utvändigt och invändigt. Härligt!
2013-10-25

    Birgersdotter VIP
Jag blir glad av dina vackra dikt.
2013-10-24

  Chawa VIP
Du sprider varma lyckokänslor om det vackra du ser och upplever som naturen ger att skåda i konstväg - och som är helt gratis!! Tack!
2013-10-24

  Rise Little One
Vilken underbar och fin naturskildring...
2013-10-24

  Sanna i badet VIP
Dikt full med hopp och livsglädje!
2013-10-24

  Tino
Du sprider lättnad
2013-10-24

  Bo Himmelsbåge
Vackert foto!

Tack för denna vackra, hoppfullt målande dikt om ljusets penseldrag; trots att höstmörkret tränger sig allt närmare! Men ljusets skall aldrig dö; det finns alltid där!

Applåd!
2013-10-24

    ej medlem längre
Å din dikt bubblar glädje!
2013-10-24

  Angel of love
Så hoppfullt vackert.
2013-10-24

    Dan Myrbeck
Tack för att du
målar med ord!
2013-10-24

  Palett
Oj här hände ngt ! Fina tankar en solskensmorgon !!
2013-10-24

  Lars Hedlin
Ömt och vackert!
2013-10-24

    ej medlem längre
Vackert skrivet, solskenet målar allt med en gladare färg, även sinnet blir ljusare.
2013-10-24

  Teresia Ridell
Hoppfullt och fint !
2013-10-24
  > Nästa text
< Föregående

ResenärGenomLivet
ResenärGenomLivet VIP