Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I livets obalans


När livet blockerar o mina
drömmar fallerar

När livet rinner över o jag
inte längre får det jag
behöver

När nu gråten hotar att
återvända för att rena
mina själskonflikter

Då blir mina tårar
välkomna

Tårarna släcker mina
kärleks bränder

vattnar min själ o mina
livsandar vaknar nu
åter

och det jag nu känner
är att över livet jag inte
längre gråter

Utan bara min egna mänskliga
gestalt jag nu förlåter....

Rozsi





Fri vers av Rozsi.kovacs
Läst 308 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2013-10-24 16:53



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Berör
2013-10-30

  aol
väl skrivet om livsfaser,
2013-10-28

    ej medlem längre
Styrka !!!
2013-10-25

  agneta pichler
starkt om överlevnad
i svåra stunder..

du har rätt

tårar renar,,
2013-10-24

  SatansSon VIP
vackert om sorg.
2013-10-24

  Rise Little One
Livets många faser... Väl skrivet.
2013-10-24

  Lars Hedlin
Mycket mycket fint och starkt ..APPLÅD!
2013-10-24

    ej medlem längre
En helt underbar fantastisk text du skriftat här!
Full med insikt och starka känslor!
Tack så mycket för den!!
Kramar
Z*
2013-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Rozsi.kovacs
Rozsi.kovacs