Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Funnit en favoritpastor i Västerås på NewLife


Isabell Arnfjell.


Hon levandegjorde

kung Davids fall

och upprättelse

så jag fann

mig själv

storgråtande


Mitt eget hjärta brast

av gripenhet

över Guds

så oändliga nåd

i omvändelsens stund

"en man efter Guds sinne"


Trots de djupa

syndafallen

Såg mitt eget

trasiga liv

i Guds ljus

och stora nåd


Mött så många

avfall från tron

och för mig så

ofattbart...

"Herre till vem

skulle vi gå?


Du har det

eviga livets Ord"

sa Dina lärjungar

"När jag har Dig

frågar jag efter intet

på himmel och jord"




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 280 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2013-10-27 20:36



Bookmark and Share


  anits VIP
Så fint och hoppfullt skaldat
2013-10-28

  aol
hoppfullt och upplyftande skaldat vännen,
2013-10-27

    ej medlem längre
gillar!
2013-10-27

  Jaseph
Berättelsen om kung David är hoppfull!

2013-10-27

  ResenärGenomLivet VIP
Mycket upplyftande...
2013-10-27

    ej medlem längre
Så fint då att du hittade henne.
2013-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP