Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
icke någon som helst bitterhet bakom detta flöde men en hel del besvikelse, ledsenhet och ren ilska och vrede ...


Till alla de dig som sagt sig älska mig ...

... men vilka
sällan eller aldrig
när jag verkligen
har behövt dig
funnits där för mig ...

... förrän det
att jag åter
rest mig upp igen
och visat att allt
är gott väl ...

Till alla dessa dig
som undrat
varför jag bjudit
dig farväl ...

... utan närmare
specifiering
av vilka skäl ...

Till dig kan jag blott
kort och gott
säga som så ...

- Om du funnits 
där för mig 
när jag verkligen
behövde dig ...

... hade jag ej
någonsin bjudit dig
farväl
och bett dig lämna mig!

Ty du vet så väl
inom hela dig
att när helst 
du behövt mig
har jag funnits där
oavsett vad
för att göra allt
för att stötta dig!

Till alla de dig
som ännu 
finns kvar i mitt liv
vill jag säga
klart och tydligt
för att du ska förstå ...

- Om du inte finns för mig
när jag behöver dig
så bör du inte förvänta dig
att du finns kvar i mitt liv
den dag jag reser mig
och tillräckligt med 
kraft och energi återfår ...

Det är det som skiljer
den jag är idag
från den jag
var igår ...

- Jag är ej längre 
någon gratis lunch
du kan ta med dig när du går ...




Fri vers (Fri form) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 334 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2013-10-28 05:03



Bookmark and Share


  Alva Johnsson VIP

Sanningen i vitögat.Mycket bra!
2013-10-30

  mysing
en sanning få har svårt att förstå när den förverkligas utan att komma med ursäkter från sina egna liv varför man inte är synlig utan rosa skimmer...
mkt bra!
2013-10-30

  Lynx63 VIP
Djup ärlig stark. Bra skrivet.
2013-10-29

  ResenärGenomLivet VIP
Nej, vänskap är inget man kan ha i byrålådan för att plocka fram när det passar...bra skrivet...
2013-10-29

    Lejla Huseinovic
Bra, känner verkligen känslan du vill förmedla!
2013-10-28

  ~LillMarlene Landen~
berör in i själen
2013-10-28

  Rozsi.kovacs

En stark text som berör, om en
lite sorglig...
2013-10-28

  Tess74
Starkt och bra!
2013-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP