Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För komfort!

Om Du förargas
låt inte Ditt sinne sargas
låt de dummas
tilltag förstummas
av Ditt svar, Ditt skratt!
Gör deras tillvaro så glatt
så kort, så de bara kanar bort
se det som en sport
att bli av med
en så´n sort!








Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 178 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-10-28 10:20



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tack för dina ord!
2013-10-28

    ej medlem längre
Du har så rätt så rätt! Och sen måste jag säga att du har ännu mer rätt. Och lite till.
2013-10-28

  Ljusletaren
Ljuvliga ord som jag vill anamma ... tack/kram
2013-10-28

  Lars Hedlin
Bra förmedlat!
2013-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt