Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


"tattarplakat"

Vad har vi för värdegrund i denna värld,
är vi lika mycket värda?

Självklart, bara du inte har ett hjul i ditt släktträd,
för isåfall kan du rulla vidare!

Ni kan inte ta er vilka friheter som helst i frihet.

Vi släppte er från slaveriet för att fördöma er
till evigt liv i marginalen, har ni missat det tydliga budskapet?

Ni får ingen nyckel, ni får inte komma in,
allt om lika mänskligt värde är bara ett enda stort hyckel.
Er existens är nämligen marginell för oss.

 

 

(Punkt?? Ska det verkligen vara punkt här? Tycker det punkterar hela mänskligheten...)

http://www.adlibris.com/se/bok/fodd-fordomd-romerna---ett-europeiskt-dilemma-9789173432597




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av KattenKin VIP
Läst 442 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-10-28 12:02



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Rak och resolut recension. Bra att du tar ställning och engagerar dig.
2013-10-28

  Larz Gustafsson VIP
De resande har alltid varit förföljda.
Det man gjort mot dem i t ex Sverige och Norge är en skam och vanära för våra nationer.
2013-10-28

    ej medlem längre
Bra skrivet, det är så mycket hycklande om lika värde för alla.
2013-10-28

  Connie
Aktuellt som aldrig förr!
2013-10-28

  Lars Hedlin
Bra att du lyfter fram detta! kram
2013-10-28
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP