Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För sent

Grådragna toffeldagar- 
hasar runt och gnor in redan ingrodda spår
våta svampiga - tröttare än möjligt
det är så tjockt allt dystert-

sköra grenar bryts mot himlen




Fri vers (Fri form) av Carola Zettergren
Läst 317 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-10-30 15:37



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
dyster tjocka och grenar mot det blå - skönt!
2013-10-31

    Dan Myrbeck
Bra!
2013-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Carola Zettergren
Carola Zettergren