Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Svanar över vänerhavet, eget foto 2013, copyright emca


Kulturskymning i ankdammen

Det skymmer på

att det är höst är föga tröst

ej ens förklaring

så oförklarligt

trist

och grått fast ljusen lyser

som

ledfyrar

fast

många som har ögon ser sämre

än de blinda

en del hör

bra

 

Kulturskymning i ankdammen

Våtgrå tråkfilt i ylletuft

Inskränkt instängd luft

 

Vingar är då bra att ha

Som svanarna

och du och jag

 

 

 




Bunden vers av Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
Läst 291 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-10-31 12:49



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Skön dikt! Och titeln!
2013-11-02

    ej medlem längre
Luv this!
2013-10-31

  Annie b'larsson VIP
"Våtgrå tråkfilt..." sannerligen, sannerligen.
2013-10-31

  Bibbi VIP
Gillar.
2013-10-31

  walborg
Härlig text
2013-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)