Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Väl värd att läsa och ta till sig ...


Lite mer om drömmar och affirmation …

Inspirerades till denna kommentar till en text
jag nyss läste … En text som handlade om
precis det där jag själv så ofta skriftar om …

Drömmen om att få möta den dig
som är drömprinsessan alias
den som är ämnad för mig …

Kände att min kommentar
till texten jag läste
var sådan att jag vill att fler
av den ska kunna få ta del
varför jag återger den här
i något redigerad form …

Om du verkligen vill
få möta denna prins
tillräckligt mycket i ditt liv
så kommer affirmationsprocessen
vilken uppstår om du tror på din dröm
och skapar förutsättningar för att
det du drömmer om ska hända,
leda till att ni möts ...

Om ni ej möts
så var din vilja inte
tillräckligt genuin och stark ...

... kanske för att du
antingen
valde att tro på
att det bara var en dröm
eller
inte vågade tro på att drömmar
kan omvandlas till verklighet ...

Betänk i så fall
det lilla tänkvärda faktum att …

Det allra mesta du ser omkring dig
i den värld du lever i
som hör våra livsnödvändigheter till
och allt annat
som vi kanske inte behöver lika mycket,
en gång blott var drömmar som någon hade

- Drömmar som ingen tog på allvar
och ibland inte ens den som drömde dem heller ...

Men då och då,
vilket uppenbarligen har varit
mer än tillräckligt ofta,
har någon snappat upp drömmen
och eller börjat tro på sin egen dröm
och fortsatt att fylla den
med såväl innehåll, mening
som verklig innebörd ...

… till den grad
att den förverkligats och blivit till en verklig realitet ...

Min övertygelse är
att om den du drömmer om
är någon du har eller önskar
få ha kär
så kan du om du vill
omvandla din dröm
så att ett möte i verkliga livet
verkligen blir till ...




Fri vers (Fri form) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-11-01 08:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP