Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allhelgona





När året börjar ruttna
Och löven bara far
När karvade grin
Är allt som lyser klart


Tänder ljus mot stenen
Där dina årtal stannat vid
Barndom och bortgång
Minnen som ur ett annat liv


Vad som inte sägs
Det som utan mening var
Vi står skilda kalla
Med ett arv ingenting att ha


Saknad bär oss till dig
Sorg slår följe vägen hem
Alla frågor ut i intet
Är vad vi ger och får igen









Bunden vers av sundino
Läst 135 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-11-02 18:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sundino