Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Livet må ha varit smärtsamt nog stundtals under åren som gått ... ... i såväl stort som smått ... - Men än är jag inte färdig med att utforska det ... Långt ifrån ...


Livet - det där obevekligt unika ...

... vilket är oss givet ...

... och som vår existens 

såväl möjligör som berikar ...

Förbannat eller ej
är det för mig
någonting 
jag älskar att få leva ...

... Om än
det vore så 
innerligt mycket mer
varmt och underbart
om du delade det med mig
här och nu
eller åtminstone nog snart ...





Fri vers (Fri form) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 294 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-11-03 10:12



Bookmark and Share


  Magica VIP
Fin kärleksdikt till den kvinna du drömmer om :)
2013-11-04

  queenia
lovprisning till livet.. underbart!
2013-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP