Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sorgens Mantel


Inte längre vill jag axla
sorgens mantel

I livets insegel känner
jag nu en rymd där all
min tyngd lättar

En ny funnen glädje att
andas

I livets nya tappning
där livet nu mig berusar
och gör mig segervis

Sorgens mantel tar nu
farväl och vill inte längre
betäcka min själ

I kärlekens ljus vill jag
nu vara o där min lycka
till livet jag nu vill bevara

Ty mina sorgfria dagar
är åter tillbaka.... Rozsi




Fri vers av Rozsi.kovacs
Läst 374 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2013-11-03 13:29



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
sorgens mantel
sorgens vingar

har vaggat din smärta
fri andas du

så fint förmedlar du
denna innebörd
2013-11-06

  mare VIP
Ljus och
vacker dikt
2013-11-04

  Linda CH VIP
Underbart att framtiden ser ljus ut!
Fint förmedlat.
2013-11-03

    ej medlem längre
Mycket fint om mörker o Ljus, skänker fint hopp.
2013-11-03

  queenia
Underbart vackra metaforer
om livet, och dess framtid.
2013-11-03

  Solitaire VIP
Så skönt!
Fint gestaltat
Det är ju så det är
Sorgen har sin tid,
Och den manteln måste vi axla
Men inte för alltid
Ljuset kommer tillbaka
2013-11-03

    ej medlem längre
vad skönt och så fint du beskriver det hela..
2013-11-03

  KattenKin VIP
Bravo!
2013-11-03

  Lars Hedlin
kramar och energi din väg ;)
2013-11-03

    ej medlem längre
Beautiful..både texten och dess ev. personliga anknytning
2013-11-03

  SatansSon VIP
bra att du mår bättre.
2013-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Rozsi.kovacs
Rozsi.kovacs