Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spirituell



I själens öga sjunger ett
vindspel

En mån upplyst himmel
bjuder på stjärnfall

Jag blundar o önskar
att i mitt hjärtats själ

ska få bära den Ängla kraft
som visar vem jag är

Min drömfångares innersta
dröm är att min kärlek aldrig
någonsin ska gå på grund

Jag känner nu kärleken stråla
över min spirituella förmåga

Om nu själa nöden skulle spegla
att ditt hjärta är förseglat

Då kommer sanningens skalpell
öppna lögnens kapell och visa
dig vägen in till den spirituella
sägen... Rozsi. Kovacs




Fri vers av Rozsi.kovacs
Läst 384 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2013-11-03 20:11



Bookmark and Share


  Destino
Oj att jag hamnade på just denna text då jag sitter i liknande tankar... Så bra skrivet... Helt perfekt!
2013-11-05

    Dan Myrbeck
Mycket bra!
2013-11-04

  Lars Hedlin
Så fint skrivet! Gillas mycket ;)
2013-11-04

  queenia
sanningens skalpell är så nödvändigt ibland. tack för läsvärda, vackra, andliga ord, att kontemplera över.
2013-11-03

  SatansSon VIP
den var bra.
2013-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Rozsi.kovacs
Rozsi.kovacs