Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bilden: Björn på nåt kul upptåg


Förr hade De Be-Bop, Nu har Vi Hip-Hop [rimvers]

~*~

Äldre generationen hade bebop min generation har hiphop
de hade swingjazz vi har hårdrock och ravebeats en masse
Förr hade de även ballader ända ner till Bellman
det har även vi i melodifestivalen fråga bara Björn Kjellman

För att försvenska ännu ett engelskt talesätt eller "saying"
(eller för att översätta det åt mamma)
"The more things change the more they stay the same"
Ju mer saker ändrar sig desto mer förblir de desamma

L Patrik W Johansson 29 Okt 2013

English:

http://www.poeter.se/Las+Text?textId=1683260

 

 




Bunden vers (Rim) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 356 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-11-04 10:46



Bookmark and Share


  Yrre VIP
Och, naturligtvis är det så! även om jag inte förstår hur det går till ;)
2013-11-04
  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP