Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mörkrets vingar bär kyla

Mörkrets svarta vingar
flyger omkring överallt
försöker fånga ljusa
som kallas världens salt
de gillar inte godhet
och frihetens varma vind
deras vingar bär kyla
känner av den mot kind..







mare













Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 308 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-11-04 14:13



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så sant!
2013-11-07

  Bibbi VIP
Tankar som griper tag.
2013-11-05

  Larz Gustafsson VIP
Det är Satan och hans hejdukar, men han är besegrad.
2013-11-04

  SatansSon VIP
bra skaldat, mare.
2013-11-04

    ej medlem längre
Bra diktat om ondskan.
2013-11-04
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP