Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själar längtar glädje

Själar hungrar längtar
törstar efter frid
en underbar och ljuvlig
är trött på bråk och strid
vill smaka mera glädje
på livets stora fat
och fyllas utav lycka
långt bort från våld och hat







mare









Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 229 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-11-04 21:09



Bookmark and Share


  WyS VIP
Så är det...det yttre förgås men det inre består,
2013-11-09

  Bibbi VIP
Håller med Dig.
2013-11-05

  Quasimodo
Ett fint uttryck för själars längtan i skönt rim!
2013-11-05
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP