Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Introvert flöde som tyvärr stundom är nödvändigt för att jag inte ska besegla det öde en del önskar mig, men som jag vägrar låta dem lyckas med ...


Det är sant att vi inte ska ...

... eller bör
låta oss själva
fastna i gamla oförrätter
utan att det är väsentligt
att släppa taget
och gå vidare i sitt liv
oavsett vad vi tidigare
har utsatts för ...


Men stundom
känns det lite svårt
när oförrätterna
pågår år efter år
utan att man 
ens dem stoppa upp
och eller förhindra
vare sig förmår ...

... eller får ...

Försöker likväl
lägga det förgångna
bakom mig
Inte för att jag 
förlåter de dig
som står bakom
de pågående oförrätterna
Det vore nog väl svårt
med tanke på konsekvenserna
och inte minst hur hårt
det varit och är 
för dem som är beroende av mig ...

... Nej, jag försöker likväl
för att jag inte ska riskera
att förlora den jag är som person
i allmänhet
men än mer för att 
kunna vara rädd om
och behålla min själ ...




Fri vers (Fri form) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 329 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-11-04 23:39



Bookmark and Share


  queenia
tankeväckande lyrik, är väldigt rik. Du skapar ett ämne - fiction eller verklig spelar ingen roll - som tvingar mig till fundering. En stunds kontemplation.

mycket bra.

2013-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP