Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En tvåstjärnig upplevelse utöver det vanliga

Vem som skulle vad, och varför medan när stirrades sig blind i evighetsmörkret, var den ständiga frågan?
Dunkelt ljus av stearinstinna ljus som snart sett sina bästa dagar omgav lobbyn där du skulle vänta med blöta trosor.

Vi skulle få till det!
Traktens tjaskigaste hotel som var lång ifrån det billigaste lockade med sina sönderknullade sängar och timpriser.
Varför vilja glömma en annars underbar upplevelse. Där penetrationen plötsligt blev det allra mest romantiska. Ett solljus som mest påminde om lysrör och badrummets förkalkade och illaluktande avlopp skurade rent min insida och vaggade min balans genom sanerad vy.

Drömmar är aldrig mitt emellan. De är antingen överdrivna med ultrarapida händelser mellan andetagen eller onyanserade och gråskaliga. Vart jag befann mig var i någon annans tomrum mellan avlövade trädkronor och övergödda landskap.

Då evighetsljuden anföll från monotona ljud när hissen stannade på vald våning och ekade genom de obefintligt isolerade boningarna, var jag ensamhetens konung i dina suktande famntag av vilja att döda meningslösa sekunder.

Där dräneringen enbart fångade dammkorn av den vätska som borde existera i en sluten värld från ett vemodigt årtal.

Två själar av nådens tid i utvald logi mellan benpipor och gammal hårväxt från svunna gäster.

Till och med där hade kärleken sitt fäste mellan vägglöss och brändmärkta mattor.

Allt utöver det vanliga,

Precis där skapades och etsades minnen fast
och aldrig skulle de kunna förtvina under mänskligt hot.




Prosa av Max Poisé
Läst 229 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-11-05 16:05



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Suveränt!
2013-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé