Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tårar

Tårar.
Kämpar med varenda cell i kroppen för att inte falla ihop.
Behöver känna mig älskad.
Tom och ensam.
Vågar inte falla.
Jag vet inte om du finns där och fångar mig.
Krossad.
Mer tårar.




Fri vers av allipalli
Läst 115 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-11-05 20:00



Bookmark and Share


  Bengt H VIP
Väldigt visuellt. Ser framför mig ett fotografi. Eller om inte det ryms där - en liten seriestripp.
2013-11-27
  > Nästa text
< Föregående

allipalli
allipalli