Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jobbansökan

jag såg att FN söker en ny generalsekreterare.
jag tar gärna jobbet. är det ok för er andra?




Fri vers av Jonjovan
Läst 384 gånger
Publicerad 2006-03-12 03:02



Bookmark and Share


    Fisck
*fnissar förtjust!*
Det är ok - helt ok!
2006-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Jonjovan
Jonjovan