Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vänerkust



Solen bryter igenom

Landskapet förändras



Att försöka är gott nog

Vem är du att säga något annat...




Fri vers (Fri form) av Henrik Sjöberg
Läst 311 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-11-06 16:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Henrik Sjöberg
Henrik Sjöberg