Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
01.11.2013 Fredag.


Ivern över vänner


Jag sänkte blicken ner, till stunden
du grät av ensamhet på kökets golv.

Den övergivna verkligheten svepte
sina kalla kårar
mot dina - av tårar - fuktade rosiga kinder.

Bultande stod hjärtat i  brand
att ivra för utvägen som leder hem
till glädje, värme, levande ljus

och den verkliga vännen.

 




Fri vers av Mats Kitok-Lundmark VIP
Läst 370 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-11-07 07:32



Bookmark and Share


    Billy Andersson
nu ska jag komma o sabba ;) tänkte att raden: "mot dina fuktade - av tårar - rosiga kinder" skulle få ett jämnare flöde om den ändras till: mot dina - av tårar - fuktade rosiga kinder.
bara en reflektion :)
2013-12-10

    ej medlem längre
mkt fin dikt. rörde ens djup och fick igång hjärtat igen.

de tusen åren av vänskap ser vi mer och mer utav, vänner från förr möter upp i omgivningarna <3
2013-11-08

  Stefan Albrektsson
Mycket fin närvaro i denna text. Det känns som om jag är närvarande i det där köket. Fint.
2013-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Mats Kitok-Lundmark
Mats Kitok-Lundmark VIP