Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att läka tillsammans


Svekets meteor

En klump från ovan
gjorde hål i hjärtat.

Som en avgrund syns den från köksfönstret
denna svekets meteor

Ett stort tomrum
en oformlig rykande massa,, där nere

Förtroenden brutna
i total förmörkelse

ett svart " inget" i din trädgård
strax utanför din dörr

Smygande till dess kant kikade du ner i detta mörker
i skymning dansande skuggor som gav otydlig kontur

DET skrattande åt din ångest

Något drev dig att titta ner,,,
klumpen andades fastkilad i revor därnere
kämpande för överlevnad

En konstig längtan efter förändring
av vilket slag spelade inte längre någon roll

Du kunde se saker i det där hålet
som gav dig nya anledningar varje dag,,
att inte hitta lösningar , utan endast uppmärksamhet på svekets karaktär.

Alltid ensam på dina promenader för att besöka denna öppna grav av
misstro, ångest, rädsla, osäkerhet, ledsenhet,,, listan blir så oändlig


Bjud in Svekets avsändare att delta i ceremonierna,,?
Dessa vandringar blir lättare med någon att hålla i din hand?

Ibland är avsändaren fel,,,
kanske kom SVEKET på villovägar?

Kan SVEKET vara
postat från svunna tider?

Ett beslut att gå runt om tillsammans,,
för att slutligen ha mod att fylla och begrava

för min vän,,, tro mig,,
spöken finns, och sanningarna är olika
ALLT kan spela oss spratt,
då vi välkomnar förändring för förändringens
eller tristessens skull

I strävan efter att känna sig älskad och uppskattad
finns många konstiga demoner

Lägg varsamt en spegel i gravens mitt
varje gång du tittar ner
se dig själv
som en påminnelse,,,,

ATT LE,, ÅT DET FÖRGÅNGNA,,,


FÖR DET ÄR BARA DU SOM SER DET











Fri vers av chrissie
Läst 336 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-11-07 12:15



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bäst idag!
2013-11-07

  Lars Hedlin
Bra förmedlat!
2013-11-07
  > Nästa text
< Föregående

chrissie
chrissie