Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Idag läste jag en sån underbar text, Blunda, av ResenärGenomLivet, den gjorde skillnad. Nej nej... vinet, della mafia, ska vara till en skaldjurssoppa! Vinpava, kan ses som alkoholreklam, på klässbols linneservietter Fiskmåsar


Novemberrus

 

En sån glädje som bubblar i mej

Känner mej som en tonårstjej

Känns som en försommarkväll i kväll

En mix av både stygg och snäll

Jo, men sån är jag väl

 

En sån konstig novemberdag

Då jag brukar vara så ynklig och svag

Bläddrar bland bilder av sol och sjö

Kan till och med fnissa vid tanken på snö

Oj, är det redan kväll?

 

En sån frihetskänsla jag just fick

Fast det är ju så länge sedan jag gick

Börjar jag bli mig själv igen

Det är nog en fråga för min bäste vän

En vän som är exceptionell

 

En sån förväntan jag äntligen har

som jag inte haft på år och dar

bara av att få träffa mina vänner

Faktiskt det bästa gäng jag känner

med en anda som är speciell

 

En sån massa bra som händer mej

Är det kanske så att det betalar sej

till slut, att jag nog är rätt schysst

Kanske blir jag än en gång eldigt kysst

framför brasan, helt näck på en fäll

 

Fast det vore väl ändå en skräll

klart mätbar i decibel?

 




Bunden vers (Rim) av Solitaire VIP
Läst 395 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2013-11-08 01:02



Bookmark and Share


  Solitaire VIP
Då beställer vi naturligtvis
Hyvlade vedträn ifrån Paris
Oroa dig inte, Sten,
Jag vet hur det är med den där ve'n
På Nilssonsgatan fanns en dylik spis...
2013-11-10

    ej medlem längre
Underbart smittande glädjedikt om livet i sin bästa kostym
2013-11-10

    ej medlem längre
framför brasan -näck!
se då upp med vad du eldar med

2013-11-10

  Tess74
Härligt positiv
2013-11-08

  L Patrik W Johansson VIP
En reflektion på titeln, i gamla skrifter står det t ex Aprillius osv så den passar bra

Be well,
LPWJ
2013-11-08

  queenia
Gillar skarpt
din varma
glada ton!

----@
2013-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Solitaire
Solitaire VIP