Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I stridens hetta


Jag är trött på att strida
vad är syftet o målet

Är det att slänga ner sin
motståndare i en trång
kupol

Jag känner hur du mästrar
mig örfilar upp mig med
dina ord

När våran ordboxning nu
äger rum ser jag tydligt
hur det stramar kring din
mun

Ilska o förtret är inte längre
någon lek när osämjan
brinner och vårt förtroende
försvinner

Jag väljer nu att avväpna
och lämnar nu över förtroende
posten jag tror du så väl
behöver... Rozsi




Fri vers av Rozsi.kovacs
Läst 293 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2013-11-08 15:09



Bookmark and Share


  Densen VIP
Jämka, förlikning, eller bara att vara ödmjuk nog att låta "slaget" få självdö eller vinnas av den som f t behöver det... ska vara en kvinna till denna fina egenskap:) och då menar jag det...å det positiva!!!
2014-01-03

    ej medlem längre
Utan förtroende finna inget fundament.
2013-11-11

  Ninananonia VIP
Berör,,,
2013-11-09

  Lars Hedlin
Så bra ..Stå på dig vännen ;) kram
2013-11-09

    ej medlem längre
Bra rutet gumman!
Kram
Z*
2013-11-09

  SatansSon VIP
bra. det är inte roligt bli utskälld.
2013-11-08

    Dan Myrbeck
Jaa, ord är vapen.
2013-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Rozsi.kovacs
Rozsi.kovacs