Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nattliga könsloflöden ...


Nu när natten åter är ...

... känner jag
desto mer 
hur mycket du
inte är här ...

Saknar dig!

... men också 
en hel del mer
av allt det där ...

... som jag vet
skulle bli mer
till verklighet
om du vore här ...




Fri vers (Fri form) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-11-09 00:25



Bookmark and Share


  The notebook
Vacker!
2013-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP